Παγωτό καραμέλα βουτύρου με καβουρδισμένο κουκουνάρι



Τι χρειαζόμαστε:
  • 1 μπάλα παγωτό καραμέλα
  • 3 κουταλάκια φρέσκο κουκουνάρι



Πως το κάνουμε:
Το παγωτό καραμέλα αποτελεί από μόνο του μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ο συνδυασμός με το καβουρδισμένο κουκουνάρι απογειώνει κυριολεκτικά τη γεύση του.

  • Σε ένα μπρίκι προσθέτουμε το κουκουνάρι και σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε διαρκώς με μια μικρή ξύλινη κουτάλα. Μόλις αρχίζει να βγάζει τα αρώματά του κατεβάζουμε από τη φωτιά και αμέσως περιχύνουμε στο παγωτό καραμέλα.

Συνδυάστε αυτή τη γεύση με ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ και παραμείνετε στην απόλαυση ακόμα και για πολύ ώρα μετά αφού θα το έχετε καταναλώσει.