Παγωτό σοκολάτα με ξύσμα πορτοκαλιού και εξωτικούς ξηρούς καρπούς



Τι χρειαζόμαστε:
  • 1 μπάλα παγωτό με γεύση σοκολάτα
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού 
  • 2 κουταλάκια τριμμένα  μακαντάμια και ανάλατα κάσιους
  • 2 κουταλάκια blueberries



    Πως το κάνουμε:
    Η γεύση της μαύρης σοκολάτας με πορτοκάλι αποτελεί για πολλούς μια γεύση φετίχ. Ο συνδυασμός υλικών όπως το παγωτό σοκολάτα, το ξύσμα πορτοκαλιού, blueberries,  και ξηροί καρποί όπως άψητα και ανάλατα μακαντάμια και κάσιους  αποτελεί μια πραγματική γευστική πρόκληση.
    • Βάζουμε μια μικρή μπάλα παγωτό με γεύση σοκολάτα σε ένα γυάλινο μπολ και προσθέτουμε τα blueberries τους χονδροκομμένους ξηρούς καρπούς και το ξύσμα πορτοκαλιού.
    Ο συνδυασμός με τη γεύση από το παγωτό σοκολάτα , την οξύτητα από το ξύσμα πορτοκαλιού, τα τραγανά blueberries και τα τριμμένα  μακαντάμια και κάσιους σε καθηλώνει  σε ένα αναπάντεχο γευστικό αποτέλεσμα.